Kinderspellen

Betoverde toren kinderspel

9,95 Eur

De Betoverde Toren Tin Bordspel

Mini-versie van het tactische geheugenspel.

De tovenaar heeft de prinses in de toren opgesloten. De spelers proberen haar te bevrijden. Een van de spelers is de tovenaar, de andere spelen gezamenlijk met Robin. Beiden gaan zo snel mogelijk op zoek naar de door de tovenaar verstopte sleutel. De tovenaar heeft een achterstand omdat hij weet waar de sleutel ligt. Heeft Robin de sleutel gevonden, dan mag hij daarna proberen om de toren te openen in één van de 5 sleutelgaten. Vindt hij de goede, dan kan hij de prinses uit de toren trekken. Zo niet, dan beginnen de spelers opnieuw, maar weten ze welk sleutelgat het niet is!

De betoverde toren is een eenvoudig, maar onderhoudend spel. Door het semi-coöperatieve element leren kinderen om zowel met als tegen elkaar te spelen.

Aantal spelers 2 t/m 4
Leeftijd vanaf 5 jaar
Gemiddelde speeltijd 10 minuten
Magische Labyrint bordspel

9,95 Eur

Het Magische Labyrint Tin Bordspel

Mini-versie van het spannende, tactische geheugenspel.

Overwin als tovenaarsleerling het magische labyrint. Je verplaatst in je beurt je pion op het bord, waarbij je steeds de kleur van de muur waar je voorbij wilt moet noemen. In het begin zijn die onbekend, maar naarmate het spel vordert is het zaak om de al geziene kleuren te onthouden. Wie verzamelt als eerste het vereiste aantal magische symbolen?

Hoewel de spelregels zeer eenvoudig zijn, is Het magische labyrint een uitdagend geheugenspel, dat ook leuk is voor ouders! 

Aantal spelers 2 t/m 4
Leeftijd vanaf 5 jaar
Gemiddelde speeltijd 10 minuten
Spokentrap Tin Bordspel

9,95 Eur

Spokentrap Tin Bordspel

Mini-versie van het turbulente geheugenspel

Probeer zo snel mogelijk bovenaan de trap te komen. In je beurt gooi je met een dobbelsteen en doe je het aangegeven aantal stappen. Maar dobbel je een spook, dan moet je een schijf door een spook vervangen. Daardoor moet je in de loop van het spel onthouden waar het spook van je kleur staat. Onthoud jij het beste waar je kleur is en bereik jij als eerste de top van de trap?

Spokentrap is chaotisch en spannend, en test je geheugen op speelse wijze!

Aantal spelers             2 t/m 4
Leeftijd vanaf4 jaar
Gemiddelde speeltijd10 minuten
Timber

12,95 Eur

Timber!

In dit vlotte behendigheidsspel kiezen jullie eerst een aantal bouwstenen. Daarna bouwen jullie gezamenlijk aan 1 toren.

Geef steeds 1 bouwsteen door, die qua kleur of vorm gelijk aan de laatst gelegde moet zijn. Wie de bouwsteen ontvangt, legt deze op de toren. Dit gaat zo door totdat de toren omvalt. De speler die de laatste bouwsteen doorgaf scoort dan een punt. Wie heeft aan het einde van het spel de meeste punten?

Timber! biedt door de eenvoudige spelregels plezier aan groepen en gezinnen van alle leeftijden

Aantal spelers             2 t/m 6
Leeftijd vanaf6 jaar
Gemiddelde speeltijd15 minuten
Vlotte Geesten Actiespel

12,95 Eur

Vlotte Geesten

Vijf voorwerpen staan in een kring op tafel, zodat iedereen er goed bij kan. Een speler draait de bovenste kaart om. Iedere speler probeert nu zo snel mogelijk het juiste voorwerp van tafel grijpen. Afhankelijk van de kaart zijn daar echter verschillende voorwaarden voor. En dat maakt het er niet eenvoudiger op! Wie als eerste het juiste voorwerp heeft gegrepen, legt als beloning de omgedraaide kaart voor zich op tafel en draait daarna de volgende kaart van de gedekte stapel om. Wie aan het einde de meeste kaarten heeft, wint het spel.

Aantal spelers            2 t/m 8
Leeftijd vanaf6 jaar
Gemiddelde speeltijd30 minuten
30 Seconds Junior bordspel kinderspel

25,95 Eur

30 Seconds Junior Bordspel

Het pijlsnelle partyspel is er nu ook voor kinderen. De spelregels zijn gelijk aan die van het bekende basisspel. Eén speler omschrijft één voor één de 5 begrippen op een kaart, zijn teamgenoten moeten deze raden. Het team heeft daar een halve minuut de tijd voor.

30 Seconds Junior bevat 480 kaarten met liefst 2400 relatief eenvoudige begrippen. Op elke kaart staan een aantal vlot te omschrijven en een paar uitdagende woorden. Zo ervaren kinderen veel succesmomenten, maar wordt het educatieve element niet vergeten.

Aantal spelers            3 t/m 24
Leeftijd vanaf7 jaar
Gemiddelde speeltijd30 minuten
Carcassonne Junior Bordspel kinderspel

20,95 Eur

Carcassonne Junior Bordspel

Carcassonne Junior is een bewerking van het bekende basisspel "Carcassonne". Deze vereenvoudigde versie is al geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar.

Iedere speler krijgt 8 houten speelstukken, de zogenaamde kinderen van Carcassonne. Net als in het basisspel leggen de spelers landschapstegels aan elkaar. Als een weg is afgebouwd, mogen alle spelers een of meer van hun speelstukken op die weg zetten, afhankelijk van het aantal afgebeelde kinderen in hun kleur. De speler die als eerste al zijn speelstukken op het landschap heeft gezet, wint het spel.

Aantal spelers              2 t/m 4
Leeftijd vanaf4 jaar
Gemiddelde speeltijd20 minuten
Boochie kinderspel

23,95 Eur

Boochie Vang- en werpspel

Grappig buitenspel met ringen, ballen en een speciale dobbelsteen. Iedere speler probeert zijn bal en ring zo dicht mogelijk bij de dobbelsteen te krijgen. Voor verschillende situaties kan hij punten verdienen. Hij heeft een polsbandje om, waarop hij zijn score kan bijhouden en kan zien op welke manier hij moet werpen.

Met één elleboog op de grond, op één been staan, met je verkeerde hand of tussen je benen door werpen is maar een greep uit de mogelijke houdingen die je tijdens het spel aanneemt. Hoewel het niet altijd eenvoudig is om op de juiste manier je voorwerpen te gooien, zijn de spelregels uitermate simpel. Boochie is daardoor ideaal voor in de tuin, op het strand of op de camping

Aantal spelers              2 t/m 4
Leeftijd vanaf8 jaar
Gemiddelde speeltijd15 minuten
Cup King bordspel

18,95 Eur

Cup King Bordspel

Bouw met gekleurde cups je eigen driedimensionale piramide. Speel 1 of meer kaarten in 1 kleur om je linker- of rechterbuurman aan te vallen. Die moet ter verdediging kaarten van dezelfde kleur met een hogere waarde spelen. Lukt dat, dan verlegt hij de aanval naar zijn buurman. Wie zich niet kan verdedigen moet een cup uit zijn piramide tikken met alle gevolgen van dien.

Is je piramide volledig ingestort, dan wint de speler die de meeste cups overheeft.

Cup King is een vrolijk en dynamisch spel voor de hele familie. De "vallende" emmers en het interactieve spelverloop zorgen voor vele gezellige spelmomenten!

Aantal spelers             2 t/m 6
Leeftijd vanaf8 jaar
Gemiddelde speeltijd20 minuten
De Geheimzinnge vallende ster bordspel kinderspel

23,95 Eur

De Geheimzinnige Vallende Ster

Driedimensionaal concentratie- en behendigheidsspel.
Er hangen verschillende stokjes aan een rekje. Een aantal zijn
magnetisch, andereniet. De spelers schuiven om beurten een stokje in
de wirwar. Vallen er stokjes af, dan zijn dat strafpunten. Wie houdt zijn
hoofd koel en zijn trillende handen stil? De geheimzinnige vallende ster heeft eenvoudige spelregels, maar fascineert van begin tot eind

Aantal spelers             2 t/m 5
Leeftijd vanaf6 jaar
Gemiddelde speeltijd15 minuten

Feeenbal bordspel

21,95 Eur

Feeënbal Bordspel

Ojee, de feeën zijn de weg naar het kasteel vergeten. Gelukkig weten de vlinders raad, maar die zitten onder grote bladeren verstopt. Help jij de feeën om de vlinders te vinden? Lukt je dat, dan mag jij met jouw fee naar het grote feeënbal. Spannend geheugenspel!

Er liggen vlinders met verschillende kleurenpatronen op tafel, die met een blad zijn afgedekt. Elke ronde draait een speler aan het rad. Deze stopt bij een kleurenpatroon. De speler die als snelste de juiste vlinder heeft omgedraaid, mag zijn fee vooruit zetten. Wie bereikt als eerste het kasteel?

Aantal spelers             2 t/m 4
Leeftijd vanaf4 jaar
Gemiddelde speeltijd20 minuten
Magische Labyrint bordspel

32,95 Eur

Het Magische Labyrint Bordspel

Zoek als tovenaarsleerling de weg door het magische labyrint. Dat zou eenvoudig geweest zijn als de grote tovenaar je niet steeds van het kastje naar de muur zou sturen.
Zo blijven wegen als bij toverslag gesloten en openen zich plotseling verborgen gangen

Aantal spelers              2 t/m 4
Leeftijd vanaf6 jaar
Gemiddelde speeltijd20 minuten
Jakkiebak Kippenkak bordspel

18,95 Eur

Jakkiebak! Kippenkak! Bordspel

Spannend geheugenspel voor kinderen vanaf 4 jaar en hun ouders. Iedere speler heeft een kip met één veer en probeert de veren van alle anderen te pakken te krijgen. De kippen staan op gelijke afstand van elkaar in een cirkel bestaande uit allerlei plaatjes. Binnen de cirkel liggen dezelfde plaatjes, maar omdat deze omgedraaid zijn, zie je ze niet.

Om een stap in de richting van de kip voor je te doen moet je de tegel met het plaatje waar je naartoe wilt omdraaien. In het begin weet je natuurlijk nog niet waar deze liggen, maar naarmate er meer worden omgedraaid, ken je er steeds meer. Als je een kip van een andere speler inhaalt, mag je al zijn veren in jouw kip steken. Wie heeft het beste geheugen en heeft aan het einde van het spel alle veren

Aantal spelers             2 t/m 4
Leeftijd vanaf4 jaar
Gemiddelde speeltijd20 minuten
Kapitein Komeet Bordspel

21,95 Eur

Kapitein Komeet Bordspel

Een geheugenspel vol actie! De spelers verstoppen steeds raketten met astronauten in de kamer en moeten die later weer terugvinden. Maar in welke raket zaten ook alweer jouw astronauten? Wie heeft aan het einde van het spel de meeste astronauten in het ruimtestation?

Er liggen een ruimtestation en verschillende ruimteschepen op tafel. Elke ronde gooit een speler met de dobbelsteen. Gooit hij een ruimteschip waar nog niets mee gebeurd is, dan verstopt hij deze samen met een andere speler ergens in de kamer. Gooit hij een schip dat al is verstopt, dan moet hij deze binnen een bepaalde tijd zoeken. Wie uiteindelijk de meeste astronauten in het ruimtestation heeft, wint het spel.

Aantal spelers            3 t/m 6
Leeftijd vanaf5 jaar
Gemiddelde speeltijd25 minuten
Kleurenpallet

9,50 Eur

Kleurenpalet

Geheugenspel met kleuren voor kleine kinderen. Wie onthoudt waar welke kleur ligt en heeft als eerste zijn palet vol?

Verzamel alle kleuren van de regenboog in je palet. Dat klinkt eenvoudig, maar alle fiches liggen gedekt op tafel. Iedere speler krijgt een palet met gaten erin. In elk gat hoort een fiche van een bepaalde kleur. Wie aan de beurt is, draait een fiche om. Als er een kleur op staat die hij nog niet in zijn palet heeft, mag hij deze op de juiste plaats in zijn palet doen. Anders moet hij het fiche weer terugdraaien. Nu is de volgende speler aan de beurt, enzovoort. De speler die als eerste zijn palet vol heeft, wint het spel!

In dit educatieve spel leren kinderen kleuren combineren en spreken ze hun geheugen aan. Met echte schilderspaletten!

Aantal spelers            2 t/m 4
Leeftijd vanaf3 jaar
Gemiddelde speeltijd10 minuten


Monsterval actiespel kinderspel

25,95 Eur

Monsterval actiespel

Iedere speler is onderdeel van 2 teams, een met zijn linkerbuurman en een met zijn rechterbuurman. Elk team probeert monsters te vangen op een driedimensionaal speelbord. De spelers bedienen ieder 2 schuivers en proberen zo snel mogelijk zoveel mogelijk monsters door het doolhof te schuiven en in een kuil te laten vallen. Daarbij mogen ze met elkaar praten en afspraken maken. Maar, de zandloper loopt!

In dit zenuwslopende spel zijn communicatie en handigheid vereist om te kunnen winnen.

Aantal spelers            2 t/m 4
Leeftijd vanaf6 jaar
Gemiddelde speeltijd20 minuten
Otti Panseroti kaartspel

13,95 Eur

Otti Panserotti Kaartspel

Zeer eenvoudig geheugenspel voor kinderen.

De spelers draaien steeds 1 kaart om en proberen er één te vinden in dezelfde kleur als een schildpad. Wie onthoudt het beste waar ze liggen?

Aantal spelers              2 t/m 4
Leeftijd vanaf3 jaar
Gemiddelde speeltijd20 minuten
Qwirkle bordspel

28,95 Eur

Qwirkle Bordspel

Abstract familiespel voor het hele gezin.

Het spel bevat geen speelbord, maar kan op elk oppervlak worden gespeeld. De spelers leggen steeds tegels aan elkaar, waarbij ze proberen om series symbolen van verschillende kleuren of vormen te bouwen. Daar krijgen ze punten voor. Wie een serie afmaakt of het spel beëindigt, krijgt bonuspunten.

Dit toegankelijke spel heeft vanaf 2007 meer dan 15 spellenprijzen gewonnen!

Aantal spelers              2 t/m 4
Leeftijd vanaf8 jaar
Gemiddelde speeltijd45 minuten
  Qwirkle Reis bordspel

  13,95 Eur

  Qwirkle Reiseditie

  Het bekende familiespel om overal mee naartoe te nemen.

  Qwirkle kan met deze editie echt overal gespeeld worden. Door de handige tas en de kleinere afmetingen van de tegels past het spel nu zelfs op de campingtafel. De spelregels zijn gelijk aan die van het basisspel. De spelers vormen nog steeds series symbolen om de meeste punten te scoren

  Aantal spelers              2 t/m 4
  Leeftijd vanaf8 jaar
  Gemiddelde speeltijd45 minuten
  Roar bordspel

  27,95 Eur

  Roar! Bordspel

  Hybrid semi-coöperatief deductiespel voor het hele gezin!

  Roar! is een bordspel waarin de tablet of smartphone op een spectaculaire manier in het spelsysteem zit verwerkt. Eén van jullie speelt het ontsnapte monster en bedient de tablet. De anderen zijn scheikundigen, die het monster proberen te vangen.

  Na elke beurt laat het monster via de tablet verschillende geluiden horen, die met locaties op het speelbord overeenkomen. Op basis daarvan moeten de scheikundigen proberen te bepalen waar het monster zich bevindt. Omdat de geluiden door elkaar lopen en de scheikundigen het niet altijd met elkaar eens zijn, is dat nog niet zo eenvoudig. Zowel het monster als de scheikundigen hebben speciale eigenschappen tot hun beschikking om het zichzelf gemakkelijker en de ander(en) moeilijker te maken.

  Elke beurt doet het monster met behulp van het digitale apparaat een aantal stappen, waarna de scheikundigen op het speelbord hetzelfde doen, eventueel begeleid door speciale eigenschappen. Met de tablet of smartphone wordt daarna het speelbord gescand om te controleren of alles volgens de regels is gegaan of het spel is afgelopen. Het monster wint als hij zijn missie op tijd volbrengt. De scheikundigen winnen als ze het monster vangen of verhinderen dat het zijn missie op tijd volbrengt.

  De kosteloze applicatie is geschikt voor de meeste ioS- en Android-besturingssystemen De interface van de applicatie is zeer intuïtief. Je raakt er dus snel aan gewend en bent binnen no-time aan het spelen. Het speelbord heeft een eenvoudige en een moeilijke kant, zodat je de moeilijkheidsgraad voor de scheikundigen kunt aanpassen!

  Aantal spelers             2 t/m 4
  Leeftijd vanaf7 jaar
  Gemiddelde speeltijd15 minuten
  Spokentrap bordspel

  23,95 Eur

  Spokentrap Bordspel

  Je begint in dit spannende geheugenspel onderaan de trap en probeert als eerste boven te zijn. Het oude spook dat in de top van de toren woont, verandert jouw pion echter in de loop van het spel in een spook, zodat je goed moet onthouden waar je pion staat. En dat is nog niet zo eenvoudig, want die wisselen nogal eens met elkaar van plaats.

  Als je aan de beurt bent, gooi je met een dobbelsteen en verplaats je jouw pion zoveel velden als het aantal ogen dat je hebt gegooid. Gooi je een spook, dan verander je één van de pionnen in een spook. Zijn alle pionnen in spoken veranderd, dan verplaats je bij het werpen van een aantal ogen een pion naar keuze, hopelijk die van jezelf! Gooi je een spook, dan verwissel je 2 pionnen (spoken) naar keuze van plaats.

  Bereikt een pion de bovenste trede, dan kijk je onder het spook welke pion zich daar bevindt. De eigenaar van die pion heeft gewonnen!

  Spokentrap is een spannend geheugenspel voor kinderen, waar ouders met veel plezier kunnen meespelen. Het stevige, houten speelmateriaal en het grote speelbord werken zeer sfeerverhogend!

  Aantal spelers             2 t/m 4
  Leeftijd vanaf4 jaar
  Gemiddelde speeltijd10 minuten
  Stene tijdperk huttenbouw bordspel kinderspel

  23,95 Eur

  Stenen Tijdperk: Huttenbouw & Avontuur Bordspel

  Zoek naar grondstoffen als hout en steen om hutten te bouwen. Verplaats daarbij je pion over het speelbord en voer de bijbehorende actie uit. Zo kom je aan verschillende dingen. Omdat er vaak gedekte fiches moeten worden omgedraaid, is het niet altijd duidelijk wat een bepaalde actie oplevert. Maar, deze fiches worden in de loop van het spel weer gedekt, waardoor je je geheugen moeten aanspreken om te krijgen wat je nodig hebt. Heb jij als eerste 3 hutten in je dorp?

  Deze juniorversie van het bekende bordspel "Stenen Tijdperk" is niet alleen leuk voor kinderen, maar ook voor hun ouders!

  Aantal spelers                   2 t/m 4
  Leeftijd vanaf5 jaar
  Gemiddelde speeltijd 15 minuten
  Vlotte vrienden bordspel kinderspel

  28,95 Eur

  Vlotte Vrienden Bordspel

  Inschatten en uitproberen! Wie denkt dat alle dieren op het vlot passen en wie denkt van niet? Daarna passen en meten maar. Wie het goed heeft, krijgt een punt. Bevordert ruimtelijk inzicht.

  Elke ronde leggen de spelers een vlot midden op tafel en trekken 10 dierenkaarten. Nu moeten de spelers inschatten of de bijbehorende houten dierenspeelstukken allemaal op het vlot passen of niet. De spelers die "Ja" zeggen, mogen samen laten zien dat dat inderdaad het geval is. Lukt dat niet voordat de zandloper leeg is, dan krijgen de spelers die "Nee" zeggen een punt. Wie heeft het beste inzicht?

  Aantal spelers             2 t/m 4
  Leeftijd vanaf5 jaar
  Gemiddelde speeltijd25 minuten

  7 ate 9 kaartspel

  9,50 Eur

  7ATE9 Kaartspel

  Chaotisch kaartspel. Iedereen probeert tegelijk zijn kaarten kwijt te raken. Snel rekenen en reageren is noodzakelijk om te kunnen winnen. Het spel is in een halve minuut uitgelegd en duurt maar 5 minuten. Maar, het is zo leuk dat het nooit bij maar één potje blijft!

  Het tegelijk spelen levert automatisch spektakel en een gezonde rivaliteit op. Zo creëert 7ATE9 een gezellig spel, dat regelmatig op tafel zal komen. Voor jonge kinderen heeft het rekenelement zelfs een educatieve werking. Gegarandeerd verkoopsucces!

  Aantal spelers 2 t/m 4
  Leeftijd vanaf 8 jaar
  Gemiddelde speeltijd 5 minuten
  De Geheimzinnige Vallende Ster

  23,95 Eur

  De Geheimzinnige Vallende Ster

  Driedimensionaal concentratie- en behendigheidsspel.
  Er hangen verschillende stokjes aan een rekje. Een aantal zijn
  magnetisch, andereniet. De spelers schuiven om beurten een stokje in
  de wirwar. Vallen er stokjes af, dan zijn dat strafpunten. Wie houdt zijn
  hoofd koel en zijn trillende handen stil? De geheimzinnige vallende ster
  heeft eenvoudige spelregels, maar fascineert van begin tot eind.

  Aantal spelers              2 t/m 5
  Leeftijd vanaf6 jaar
  Gemiddelde speeltijd15 minuten
  Domino Junior Bordspel

  9,95 Eur

  Domino Junior Bordspel


  Aantal spelers2 t/m 6
  Leeftijd vanaf   3 jaar
  Domino Kids Bordspel

  17,95 Eur

  Domino Kids Bordspel

  Aantal spelers2 t/m 6
  Leeftijd vanaf2,5 jaar
  Gemiddelde speeltijd10 minuten
  Gekke Guppies Bordspel

  28,95 Eur

  Gekke Guppies Bordspel

  Zoek- en behendigheidsspel voor het hele gezin. In een driedimensionaal speelbord vol met vergrootglazen hebben verschillende soorten guppies zich verstopt. Elke ronde woelt de inktvis het water op, waardoor 1 guppiesoort door het kijkvenster zichtbaar wordt. Je moet nu tegelijk met de andere spelers zoeken onder welk vergrootglas je een guppie van de aangegeven soort ziet. Daar leg je je zeester.

  Je pakt niet alleen de guppies die onder het vergrootglas liggen, maar je mag ook verder vissen, waardoor je andere spelers kunt dwarszitten, maar ook per ongeluk kunt helpen. Voorzichtigheid is dus vereist. Wie vangt uiteindelijk de meeste guppies?

  Aantal spelers              2 t/m 4
  Leeftijd vanaf5 jaar
  Gemiddelde speeltijd20 minuten
  Het Magische Labyrint Bordspel

  32,95 Eur

  Het Magische Labyrint Bordspel

  Zoek als tovenaarsleerling de weg door het magische labyrint. Dat zou eenvoudig geweest zijn als de grote tovenaar je niet steeds van het kastje naar de muur zou sturen.
  Zo blijven wegen als bij toverslag gesloten en openen zich plotseling verborgen gangen.

  Aantal spelers             2 t/m 4
  Leeftijd vanaf6 jaar
  Gemiddelde speeltijd20 minuten
  Ik wil koekjes! Kaartspel

  16,95 Eur

  Ik wil koekjes! Kaartspel

  Snel zoekspel voor jong en oud!

  Je bent een lief monster, dat een grote voorliefde voor desserts heeft. Er is er echter maar één die een toetje mag eten! Ben jij degene die het juiste toetje als eerste vindt?

  Een dobbelsteen bepaalt waar de spelers met zoeken moeten beginnen. Volg dan de dropsliert helemaal naar de andere kant en pak zo snel mogelijk het bijbehorende fiche. Wie als eerste 5 desserts heeft gegeten, wint dit vrolijke zoekspel!

  Aantal spelers              2 t/m 5
  Leeftijd vanaf5 jaar
  Gemiddelde speeltijd10 minuten
  Jakkie & Bak Leesboekje Boek

  9,95 Eur

  Jakkie & Bak Leesboekje Boek

  Ook voor kinderen brengt 999 Games veel leuke en leerzame titels op de markt. Het spel Jakkiebak! Kippenkak! gaat over kippen die proberen de veren van andere kippen af te pakken. De speler die alle veren heeft verzameld, wint het spel.
  Nu is er ook het Voorleesboek rondom de kippen Jakkie en Bak, die samen uit een ei kruipen. Het boek is prachtig vormgegeven en vertelt het verhaal van de tweeling die op zoek gaat naar hun moeder. De 7 panorama's maken het boek af.
  Keer op keer Dobbelspel

  13,95 Eur

  Keer op keer Dobbelspel

  Dobbel- en puzzelspel voor het hele gezin!

  Kruis vakjes op je speelveld aan om zo snel mogelijk kolommen en gelijkgekleurde gebieden te vullen. Elke beurt kies je een gedobbelde kleur en een gedobbeld cijfer. Die combineer je, waardoor je aangrenzende vakjes van de gekozen kleur mag aankruisen.

  Maak steeds de juiste keuze en probeer de door de andere spelers gewenste combinatie weg te nemen. Je keuzemogelijkheden stijgen als je je speelveld verstandig uitbreidt. Naast punten voor complete kolommen krijg je ook een bonus als je alle vakjes van 1 kleur hebt aangekruist. Het spel is afgelopen als een speler 2 complete kleuren heeft aangekruist. Wie heeft de meeste punten?

  Aantal spelers             1 t/m 6
  Leeftijd vanaf8 jaar
  Gemiddelde speeltijd20 minuten
  Kalimambo Bordspel

  9,95 Eur

  Kalimambo Bordspel

  Chaotisch achtervolgingsspel voor de hele familie!

  De spelers zijn safarigangers, die op de vlucht slaan voor een aanstormende neushoorn. Een kalimambo, een nog nooit waargenomen dier, leidt de groep, maar staat tegelijkertijd in de weg. Elke ronde speelt iedere speler 1 kaart. Op basis daarvan verplaatsen de spelers zich in de hoop uit de ramzone van de neushoorn te blijven. Wie achteraan ligt, wordt namelijk door de neushoorn geraakt en krijgt strafpunten. Om het allemaal nog vervelender te maken, ligt de vluchtroute bezaaid met olifantenmest. Wie ontsnapt met de minste schade uit deze penibele situatie?

  Kalimambo is een eenvoudig familiespel. Door het chaotische spelverloop en de hilarische achtervolgingen van de neushoorn verveelt het spel nooit. De opvallende verpakking en de scherpe prijs zorgen ervoor dat het spel gemakkelijk uit het schap wordt gepakt.  

  Aantal spelers              3 t/m 7
  Leeftijd vanaf8 jaar
  Gemiddelde speeltijd25 minuten
  Leo moet naar de kapper Bordspel

  18,95 Eur

  Leo moet naar de kapper Bordspel

  Coöperatief geheugenspel voor kinderen en hun ouders!

  Leo, de langharige leeuw, moet binnen 5 dagen naar de kapper om het respect van de andere dieren in de jungle niet te verliezen. Jullie helpen hem om er voor sluitingstijd te arriveren. Elke dag staat Leo om 8 uur 's morgens op. Als hij uiterlijk om 8 uur 's avonds bij de kapper is, winnen jullie het spel.

  Om beurten spelen jullie 1 handkaart om Leo over een spoor van gedekte tegels te bewegen. Eindigt Leo op een tegel met dezelfde kleur als de kaart, dan kost de beweging geen tijd. In het andere geval geeft de omgedraaide tegel aan hoeveel uren de beweging kost. Als Leo om 8 uur 's avonds nog niet bij de kapper is, moet hij de volgende dag weer opnieuw beginnen. Jullie draaien de omgedraaide tegels dan weer naar de gedekte kant. Jullie moeten dus onthouden waar welke kleuren liggen!

  Leo is een spannend spel, waarin de spelers moeten samenwerken en hun geheugen moeten aanspreken. De handleiding bevat varianten om het spel eenvoudiger of juist moeilijker te maken. 

  Aantal spelers                2 t/m 5
  Leeftijd vanaf6 jaar
  Gemiddelde speeltijd30 minuten
  MyRummy Junior Bordspel

  16,95 Eur

  MyRummy Junior Bordspel

  Rummy voor de allerkleinsten. Probeer al je kaarten kwijt te raken door ze in series neer te leggen. Hierbij let je op kleur en getal. Degene met de meeste series wint

  Aantal spelers 2 t/m 4
  Leeftijd vanaf 5 jaar
  Varkentjes wassen Indoor actiespel

  12,95 Eur

  Varkentjes wassen Indoor actiespel

  Combineer- en reactiespel in de trant van Vlotte Geesten.

  3 dobbelstenen geven aan welk varkentje gewassen moet worden. Probeer zo snel mogelijk het juiste stuk zeep te pakken. Komt geen van de varkens in aanmerking, dan moeten ze de jampot pakken. Ben je de snelste, dan mag je het betreffende varken naar je toe draaien. Kijkt het je al aan, dan win je hem meteen. Wie wast de meeste varkentjes?


  Aantal spelers              2 t/m 4
  Leeftijd vanaf6 jaar
  Gemiddelde speeltijd20 minuten