Kaartspellen

Habemus Papam 1655 Kaartspel

14,95 Eur

1655 Habemus Papam Kaartspel

Spannend kaartspel voor 3 tot 4 spelers over de aanstelling van een nieuwe paus. Het spel bevat 52 edelstenen en 120 speelkaarten met verschillende acties en belangrijke personen. Daardoor wanen de spelers zich werkelijk onderdeel van de geschiedenis.
De spelers bieden met edelstenen op verschillende soorten kaarten. Daarmee palmen ze kardinalen in of breiden ze hun invloed op andere gebieden uit. Wie de meeste stemmen heeft verzameld op het moment dat er witte rook verschijnt, wint het spel!

Aantal spelers  3 t/m 4
Leeftijd vanaf 10 jaar
Gemiddelde speeltijd 45 minuten


40 Kaartspel

9,50 Eur

40! Kaartspel

Zenuwslopend kaartspel.

De spelers proberen met behulp van dobbelsteenkaarten oplopende rijen te vormen. Bereikt een rij de 40, dan scoort een speler punten en gaan de kaarten weer terug naar het midden. Ondertussen kunnen de spelers echter kaarten van elkaar afpakken.

40! is een opwindend kaartspel, waarin de spelers elkaar voortdurend dwarszitten.

Aantal spelers 2 t/m 4
Leeftijd vanaf 8 jaar
Gemiddelde speeltijd 30 minuten
7 Ate 9 Kaartspel

9,50 Eur

7ATE9 Kaartspel

Chaotisch kaartspel. Iedereen probeert tegelijk zijn kaarten kwijt te raken. Snel rekenen en reageren is noodzakelijk om te kunnen winnen. Het spel is in een halve minuut uitgelegd en duurt maar 5 minuten. Maar, het is zo leuk dat het nooit bij maar één potje blijft!

Het tegelijk spelen levert automatisch spektakel en een gezonde rivaliteit op. Zo creëert 7ATE9 een gezellig spel, dat regelmatig op tafel zal komen. Voor jonge kinderen heeft het rekenelement zelfs een educatieve werking. Gegarandeerd verkoopsucces!

Aantal spelers 2 t/m 4
Leeftijd vanaf 8 jaar
Gemiddelde speeltijd 5 minuten
Afzakker Kaartspel

9,50 Eur

Afzakker Kaartspel

Vorm gezamenlijk series van verschillende waarden op tafel. Iedere beurt speel je 1, 2 of 3 kaarten, waarmee je probeert om series compleet te maken of juist te voorkomen dat de andere spelers dat doen. De speler die aan het einde van het spel de meeste kaarten heeft, wint het spel!

Dit vlotte kaartspel heeft zeer eenvoudige spelregels en is daardoor een onderhoudende belevenis voor de hele familie!

Aantal spelers  2 t/m 5
Leeftijd vanaf  7 jaar
Gemiddelde speeltijd 15 minuten
Beasty Bar Kaartspel

12,95 Eur

Beasty Bar Kaartspel

Je probeert zoveel mogelijk dieren naar het feest te sturen. Die moeten daarvoor een tijdje in een rij wachten. Omdat elk dier unieke eigenschappen heeft, verandert de volgorde in de rij nogal eens. Zo vreet een krokodil zich naar voren, pesten apen dieren weg en stapt een giraffe over het diet voor hem heen. De zebra houdt agressieve dieren tegen. Als de rij vol is, mogen de voorste 2 naar binnen, terwijl de laatste in de rij naar huis moet!

Beasty Bar is een vrolijk kaartspel vol tactiek en een beetje geluk. Wie erin slaagt om de eigenschappen van zijn dieren ten volle uit te buiten, gaat het spel winnen.

Aantal spelers 2 t/m 4
Leeftijd vanaf 8 jaar
Gemiddelde speeltijd 20 minuten
Beverbende Kaartspel

9,50 Eur

Beverbende Kaartspel

In Beverbende gaan tactiek en geheugen hand in hand. Iedere speler heeft 4 kaarten gedekt voor zich liggen, maar mag er maar twee bekijken. Om beurten trekken ze een kaart en doen daar een actie mee. Zo kunnen ze de kaart tegen één van hun gedekte kaarten ruilen of zelfs invloed uitoefenen op de kaarten van de andere spelers. Wie denkt dat hij de minste punten voor zich heeft liggen, roept "laatste ronde". Iedereen behalve deze speler komt dan nog één keer aan de beurt. Wie de minste strafpunten heeft, wint de ronde.

Aantal spelers 2 t/m 6
Leeftijd vanaf 6 jaar
Gemiddelde speeltijd 20 minuten
Big Deal Kaartspel

9,50 Eur

Big Deal Kaartspel

Vlot roofspel om het grote geld..

De spelers bouwen een vermogen op door zo waardevol mogelijke voorwerpen en geld te verzamelen, maar dat moet steeds in tweetallen. Maar waarom zouden ze zichzelf vermoeien? Ze kunnen namelijk ook gewoon de verzamelingen van de andere spelers roven! Wie verstandig verzamelt en op het juiste moment van de spullen van de andere spelers profiteert, kan het spel als miljonair eindigen en winnen.

Dynamisch kaartspel voor meedogenloze geldwolven.
 • Eenvoudige spelregels.
 • Voor liefhebbers van pesten en afpakken.
 • Overal te spelen.

Aantal spelers 2 t/m 6
Leeftijd vanaf 8 jaar
Gemiddelde speeltijd 30 minuten

Bontje in de stal Kaartspel

9,50 Eur

Bonje in de Stal Kaartspel

Chaotisch reactiespel voor jong en oud

Vul je stallen zo snel mogelijk met 1 mannetjesdier en ten minste 1 vrouwtjesdier van dezelfde soort. Pas op dat je geen 2 mannetjesdieren bij elkaar hebt, want dat betekent: Bonje in de Stal!

Draai steeds allemaal tegelijk een kaart om en grijp en speel zo snel mogelijk een kaart naar keuze. Gewone dieren leg je in je eigen stallen. Met olifanten, dolle hengsten en gekke koeien kun je de stallen van andere spelers blokkeren of leeghalen. Transportwagens zorgen ervoor dat je dieren kunt verplaatsen. Vul jij als eerste 5 stallen?

Met bonusvariant: speciale stallen bieden plaats aan 1 aangegeven diersoort.
Bonje in de Stal werd aan de bezoekers van het Spellenspektakel uitgedeeld, maar is ook in de winkel verkrijgbaar.

Aantal spelers
 2 t/m 4
Leeftijd vanaf 6 jaar
Gemiddelde speeltijd 20 minuten
 Boonanza Kaartspel

9,50 Eur

Boonanza Kaartspel

In dit communicatieve kaartspel handelen de spelers met hun bonen en verbouwen deze op hun akkers. Wie troggelt de andere spelers de beste bonen af en verdient het meeste geld?
Iedere speler krijgt 5 bonenkaarten en moet deze op volgorde in zijn hand houden. Verder heeft hij twee bonenvelden, waarop hij bonen verbouwt. Als je aan de beurt bent, moet je één of twee kaarten uit je hand verbouwen. Daarna mag je met de andere spelers handelen. Als je genoeg bonen op een veld verzamelt, kun je deze voor goed geld verkopen. Maar omdat je soms een soort moet verbouwen die niet op jouw veld past, kan het gebeuren dat je de boel voor weinig geld weg moet doen...
Boonanza is een fascinerend handelsspel van de auteur van Agricola en Le Havre en is een echte aanrader voor liefhebbers van bijvoorbeeld De Kolonisten van Catan.

Pluspunten:
 • Handelen, zaaien en oogsten.
 • Zeer interactief kaartspel.
 • Met aansprekend humoristisch artwork.

Aantal spelers
 3 t/m 5
Leeftijd vanaf 12 jaar
Gemiddelde speeltijd
 45 minuten
Boonanze Boon to be wild Kaartspel

13,95 Eur

Boonanza: Boon to be Wild Kaartspel

Zelfstandige versie van het handelskaartspel Boonanza.

Deze bijzondere uitgave bevat maar liefst 11 nieuwe bonensoorten. Verder kunnen de spelers met sommige kaarten speciale acties uitvoeren. Boon to be wild verschilt daardoor wezenlijk van het basisspel. De handleiding bevat spelregels voor een soloversie en een spel voor 2 personen.

Boon to be wild zit in een groter doosje en bevat 161 speelkaarten en een actieoverzichtsblad.

Pluspunten:
 • Een absolute must voor Boonanza-liefhebbers
 • Ook solo te spelen
 • Met extra spelregels voor nog meer mogelijkheden

Aantal spelers
 1 t/m 7
Leeftijd vanaf 12 jaar
Gemiddelde speeltijd 60 minuten
Boonanza Uitbreiding Kaartspel

9,50 Eur

Boonanza: De Uitbreiding Kaartspel

Het vervolg op het succesvolle kaartspel Boonanza is nu al hard op weg om in het spoor van zijn grote broer een topper te worden. Het maakt het originele spel nog leuker en uitdagender, maar bovenal nog gezelliger! Het spel is nu namelijk geschikt voor maximaal 7 bonentelers!
Er zijn in deze set nieuwe bonensoorten en opdrachtkaarten toegevoegd. Met de opdrachtkaarten wordt de moeilijkheidsgraad verhoogd en krijgt het spel een nieuwe dimensie. Ook zijn er 1e en 2e bonenveld kaarten aan toegevoegd om het spel overzichtelijker te maken. De nieuwe akkerboon voegt nog een leuk extra detail toe; indien men twee van deze bonen heeft "verbouwd" krijgt men bij het oogsten een derde bonenveld cadeau!

Pluspunten:
 • Uitsluitend in combinatie met het populaire basisspel Boonanza te spelen!
 • Nieuwe bonensoorten en een variant met opdrachtkaarten breiden de tactische mogelijkheden enorm uit!
 • Dankzij deze uitbreiding kan Boonanza nu ook met maximaal zeven spelers gespeeld worden!

Aantal spelers
 3 t/m 7
Leeftijd vanaf 12 jaar
Gemiddelde speeltijd 60 minuten
Boonanza Dobbelspel Kaartspel

12,95 Eur

Boonanza: Het Dobbelspel Dobbelspel

Vlot dobbelspel, gebaseerd op het goedverkopende handelskaartspelletje Boonanza. Dobbel en oogst. Elke gelukte deal levert geld op. Wie als eerste 13 dukaten heeft, wint het spel.

64 verschillende oogstkaarten geven aan welke dobbelsteenworpen dukaten opleveren. Met bekende en nieuwe bonensoorten. Een gelukkige hand en een beetje tactiek bepalen wie er met de winst vandoor gaat.

Pluspunten:
 • Nieuwste telg in de succesvolle Boonanza-serie
 • Toegankelijk spel met makkelijke regels
 • Vlot dobbelspelletje, ideaal voor tussendoor

Aantal spelers
 2 t/m 5
Leeftijd vanaf 10 jaar
Gemiddelde speeltijd 45 minuten
Braverats Kaartspel

9,50 Eur

Braverats Kaartspel

Eenvoudig blufspelletje voor 2 spelers

De spelers kiezen steeds in het geheim een kaart. De hoogste waarde wint, maar speciale eigenschappen kunnen alles in de war schoppen. Zo neutraliseert de Musicus een andere kaart en kan de Prinses het spel winnen door de Prins te versieren. De speler met de strakste pokerface wint het spel.

Dit supervlotte kaartspelletje is leuk voor tussendoor, maar kan ook gebruikt worden om te bepalen wie er in een ander spel startspeler wordt!
 • Supereenvoudig blufspelletje
 • Ideaal voor in de trein of het vliegtuig
 • Aantrekkelijk artwork

Aantal spelers 2 t/m 2
Leeftijd vanaf 8 jaar
Gemiddelde speeltijd 10 minuten
Color A Do Kaartspel

9,50 Eur

Color A Do Kaartspel

Vlot kaartspelletje voor het hele gezin.
De spelers proberen hun kaarten zo snel mogelijk kwijt te raken en vormen ondertussen een prachtig kleurenpalet op tafel. Om beurten leggen ze een kaart aan de kaarten op tafel, waarbij ze zowel met de kleur als met het getal erop rekening moeten houden. Met speciale actiekaarten kun je de andere spelers uitstekend dwarszitten!

Pluspunten:
 • Door de eenvoudige spelregels ben je in een mum van tijd aan het spelen
 • Door de prachtige kleurencombinaties ziet het speelveld er aantrekkelijk uit
 • Ideaal voor op de campingtafel

Aantal spelers 2 t/m 6
Leeftijd vanaf 6 jaar
Gemiddelde speeltijd 20 minuten
7 Geitjes Kaartspel

12,95 Eur

De 7 Geitjes Kaartspel

Speel steeds een aantal kaarten en probeer deze te dobbelen. Gooi je de juiste kleurencombinatie, dan mag je de kaarten afleggen, anders moet je ze weer terugnemen en een nieuwe pakken. Hoe meer kaarten je speelt, hoe moeilijker het is om de combinatie te dobbelen. Gooi je een wolf, dan mag je een kaart uit je hand aan een andere speler geven. Wie als eerste zijn kaarten kwijt is en daarmee al zijn geitjes heeft verstopt, wint het spel!

Eenvoudig dobbelspel vol risico en geluk!

Aantal spelers 2 t/m 4
Leeftijd vanaf 6 jaar
Gemiddelde speeltijd 20 minuten
De boze wolf Kaartspel

9,50 Eur

De Boze Wolf Kaartspel

De Boze Wolf is een eenvoudig, maar fascinerend blufspelletje.

Eén van jullie is de wolf, de anderen zijn Roodkapje, moeder geit en de biggetjes. De wolf kiest in het geheim wie hij wil opeten, terwijl de anderen gokken om te gaan slapen of een val te zetten.
Ben je wolf en kies je iemand die is gaan slapen, dan scoor je punten. Maar heeft het slachtoffer een val gezet, dan krijgt hij de punten! Heb je gekozen om te gaan slapen en ben je niet opgegeten, dan scoor je ook. Omdat alle mogelijke slachtoffers verschillende waarden hebben, is het handig om een strakke pokerface op te zetten.

Wie als eerste een bepaald aantal punten heeft wint.

Aantal spelers
 4 t/m 6
Leeftijd vanaf
 7 jaar
Gemiddelde speeltijd 15 minuten
Dieven Kaartspel

9,50 Eur

Dieven! Kaartspel

In dit vlotte kaartspel vol bluf en tactiek ben je een dief in een grote stad. Je verzamelt zoveel mogelijk geld, maar je gunt ook de andere spelers af en toe wat. De politie pakt namelijk uitsluitend de rijkste speler aan. Ontsnap jij uiteindelijk met de meeste buit?

Elke ronde leg je een buitkaart bij jezelf of een andere speler neer, of speel je een politiekaart. Ook trek je steeds een kaart. Trekt een speler een vluchtwagen, dan wordt die direct open op tafel gelegd. Liggen er een bepaald aantal politieauto's, dan volgt er een inval, waarbij de rijkste speler zijn buit verliest. Daarna gaat het spel gewoon verder. Verschijnt de laatste vluchtwagen, dan wint de speler met de meest waardevolle buit!

Dieven is een eenvoudig, interactief kaartspel, dat zowel beginnende als gevorderde spelers zal boeien!

Aantal spelers
 3 t/m 6
Leeftijd vanaf 8 jaar
Gemiddelde speeltijd 20 minuten
De Mol Kaartspel

13,95 Eur

De Mol Kaartspel

De Mol is een rollenspel, waarin verzetsstrijders het tegen een kwaadaardige overheid opnemen. De spelers weten echter niet van elkaar aan welke kant ze staan. Met behulp van missies proberen de verzetsstrijders de corrupte overheid te laten vallen. Helaas zijn er overheidsspionnen in het team geïnfiltreerd. Een enkele mol kan een missie al doen mislukken. Daardoor moet de leider zijn missieteam zorgvuldig kiezen.

De verzetsstrijders proberen door middel van discussie, misleiding en deductie uit te vinden wie hun medestanders zijn. De mollen kennen wel elkanders identiteit en proberen de missies te saboteren. Lukt het de verzetsstrijders om de spionnen op tijd te ontdekken?

Het spel bevat de uitbreiding "De samenzwering groeit", die extra tactische mogelijkheden toevoegt voor nog meer intrige en deductie!

Pluspunten:
 • Alle spelers doen tot het einde mee
 • Voor liefhebbers van spellen als De Weerwolven van Wakkerdam
 • Inclusief uitbreiding

Aantal spelers
 5 t/m 10
Leeftijd vanaf 12 jaar
Gemiddelde speeltijd 30 minuten
Weerwolven Kaartspel

9,50 Eur

De Weerwolven van Wakkerdam Kaartspel

Partyspel voor grote groepen. Vreedzame burgers binden de strijd aan tegen de weerwolven in hun midden. Het is echter onduidelijk wie dat precies zijn. Slagen ze erin om de weerwolven te ontmaskeren of elimineren ze per abuis onschuldige dorpsgenoten?

Het spel wordt door een spelleider gestuurd. Iedere speler krijgt een rol toebedeeld. Het kan gaan om gewone burgers en weerwolven, maar ook om speciale karakters als de heks, de jager of het onschuldige meisje. Elke nacht elimineren de weerwolven een burger. De dag erna bespreken de burgers in een vergadering de gebeurtenissen van de afgelopen nacht en mogen ze op hun beurt iemand elimineren. Maar omdat de weerwolven zelf ook aan de vergadering deelnemen, is die beslissing meestal niet eenvoudig…

Weerwolven van Wakkerdam is een ideaal spel voor op kinderpartijtjes, kampeerevenementen en eigenlijk al die momenten dat je met veel mensen bent. Zeker als je er in slaagt om met kaarsen of een kampvuur een mysterieuze sfeer te creëren, is succes verzekerd.

Pluspunten:
 • Zeer geschikt voor feestjes met grote groepen
 • Communicatief
 • Alleen de spelleider moet de regels kennen, iedereen kan eenvoudig meedoen

Aantal spelers
 8 t/m 18
Leeftijd vanaf 10 jaar
Gemiddelde speeltijd 45 minuten
Weerwolven Volle Maan Kaartspel

9,50 Eur

De Weerwolven van Wakkerdam: Volle Maan in Wakkerdam Kaartspel

Deze Uitbreiding op Weerwolven van Wakkerdam. Deze uitbreiding op het succesvolle rollenspel "De Weerwolven van Wakkerdam" bevat liefst 9 varianten en 5 nieuwe karakters, die het basisspel een compleet nieuwe impact geven. 36 gebeurteniskaarten zorgen ervoor dat het spel zich elke keer anders ontwikkelt.
Ook de nieuwe karakters zorgen voor nieuwe invloeden. Zo wordt de dorpsgek gedoogd, maar niet serieus genomen en wordt de zondebok bij onduidelijkheid geëlimineerd. De dorpsoudste wordt pas uitgeschakeld als de weerwolven hem twee keer te grazen hebben genomen.

Let op: Volle Maan in Wakkerdam kun je uitsluitend spelen in combinatie met het basisspel "De Weerwolven van Wakkerdam"!

Pluspunten:
 • Weerwolven van Wakkerdam nu nog sfeervoller en spannender.
 • Zeer geschikt voor grote groepen, feestjes en partijen.
 • Met liefst 9 varianten, 36 gebeurteniskaarten en 5 nieuwe karakters.

Aantal spelers
 8 t/m 18
Leeftijd vanaf 10 jaar
Gemiddelde speeltijd 45 minuten
Weerwolven Karakters Kaartspel

9,50 Eur

De Weerwolven van Wakkerdam: Karakters Kaartspel

Deze uitbreiding op dit populaire rollenspel bevat 24 kaarten met nieuwe rollen en gebeurtenissen die het leven van weerwolfspecialisten zuur maken. Zo kan er een engel opduiken, die haar eigen doel heeft, of verschijnt de cavalerie, die met roestige zwaarden op de burgers inhakt. Er is zelfs een acteur, die dagelijks in de huid van een ander kruipt en zo de nodige chaos veroorzaakt. Niets is meer wat het lijkt.

"Karakters" zorgt voor nog meer variatie in dit toch al zo afwisselende spel!

Pluspunten:
 • Voor maar liefst 28 spelers.
 • Maakt het de weerwolven moeilijker.
 • Nog meer spanning en variatie.

Aantal spelers
 8 t/m 28
Leeftijd vanaf 10 jaar
Gemiddelde speeltijd 45 minuten
Fifty Fify kaartspel

12,95 Eur

Fifty Fifty Kaartspel

Tactisch kaartspel waarin je steeds het evenwicht zoekt tussen slagen verliezen en winnen.

Wie de hoogste kaart in een slag speelt, krijgt een aantal blauwe gezichtshelften, de laagste kaart krijgt gele. Hoeveel dat er zijn, wordt door een humeurkaart aangegeven. Blauwe en gele gezichtshelften compenseren elkaar. Zo heb je altijd geen of maar van 1 kleur gezichtshelften in je bezit. Heb je aan het einde van het spel de minste gezichtshelften, dan win je!

Omdat je dit spel uit delosse pols of heel serieus kunt spelen, is Fifty Fifty leuk voor families én voor gevorderde spelers!

Aantal spelers 3 t/m 5
Leeftijd vanaf 9 jaar
Gemiddelde speeltijd 30 minuten
Five Crowns kaartspel

12,95 Eur

Five Crowns Kaartspel

Spannend kaartspel van de auteur van Set!

Probeer in 11 ronden zo min mogelijk (straf)punten te scoren. Elke ronde krijg je 1 kaart meer. In je beurt trek je een kaart, kijk je of je uitkunt en daarna leg je een kaart af. Je kunt uit als je verschillende setjes van ten minste 3 kaarten hebt. Een setje kan bestaan uit een aantal kaarten van dezelfde waarde of een straat (kaarten met een oplopende waarde). Kun je niet uit, dan is de volgende speler aan de beurt. 6 gewone jokers en steeds wisselende jokers, afhankelijk van de te spelen ronde, maken het de spelers iets eenvoudiger. Gaat 1 van de spelers uit, dan krijgen de anderen (straf)punten voor de kaarten die ze in hun hand hebben!

De toegankelijke spelregels maken het spel geschikt voor de hele familie.

Aantal spelers 1 t/m 7
Leeftijd vanaf 8 jaar
Gemiddelde speeltijd 45 minuten
Halli Galli Kaartspel

13,95 Eur

Halli Galli Kaartspel

Spectaculair reactiespel. Wie tot 5 kan tellen, kan meedoen!

Iedere speler krijgt een gedekte stapel kaarten. Op elke kaart staan één of meer vruchten. Om beurten draait iedere speler een kaart om en legt deze op zijn eventueel eerder omgedraaide kaarten. Zo is voor iedere speler altijd maar één kaart zichtbaar. Als van een bepaalde vrucht precies 5 exemplaren zichtbaar zijn, proberen alle spelers zo snel mogelijk op de bel te drukken. Wie dat als eerste doet, krijgt alle open kaarten. Wie geen kaarten meer heeft, is uitgeschakeld. Wie blijft als laatste over?

Halli Galli is niet alleen leerzaam voor jonge kinderen, maar ook uitstekend vermaak voor studenten of families die gewoon even een eenvoudig, gezellig spelletje tussendoor willen spelen.
Aantal spelers 2 t/m 6
Leeftijd vanaf 6 jaar
Gemiddelde speeltijd 15 minuten
Halli Galli Extreme kaartspel

13,95 Eur

Halli Galli Extreme Kaartspel

Wie kent het spel met de bel niet? Halli Galli is al jaren één van de best verkopende reactiespelletjes voor kinderen, families en studenten. Om het allemaal nog spannender te maken bevat Halli Galli Extreme naast vruchten ook varkens, olifanten en apen.

Als er twee dezelfde kaarten liggen, moet je op de bel drukken, maar als er een olifant en aardbeien op tafel liggen niet. En ook niet als apen en citroenen tegelijk zichtbaar zijn. Bij varkens moet je meteen drukken, maar niet als er een combinatie ligt waarbij dat niet mag. Oftewel, chaos en speelplezier van de bovenste plank!

Aantal spelers 2 t/m 6
Leeftijd vanaf  8 jaar
Gemiddelde speeltijd 20 minuten

Halli Galli Junior kaartspel

13,95 Eur

Halli Galli Junior Kaartspel

De junior versie van het succesvolle "spel met de bel". Om beurten draaien de spelers een kaart open. Zodra je twee dezelfde lachende clowns ziet, sla je bliksemsnel op de bel.
Wie dat als eerste doet, krijgt alle tot dan toe omgedraaide clowns.
Maar bel niet als je verdrietige clowns ziet, want dan moet je kaarten inleveren.
Wie aan het einde van het spel de meeste kaarten heeft gespaard, wint het spel!

Aantal spelers2 t/m 4
Leeftijd vanaf4 jaar
Gemiddelde speeltijd15 minuten

Halli Galli Party kaartspel

13,95 Eur

Halli Galli Party Kaartspel

Feestelijke variant op het populaire "spel met de bel", waarbij het deksel van de verpakking tevens als bel dient.

Het fruit speelt in dit spel op een muziekinstrument. Draai steeds een kaart om en bel als je 2 kaarten ziet die 2 gelijke eigenschappen hebben. Daarbij kan het gaan om gelijke kleuren, gelijke instrumenten of gelijke vruchten. Wie wint de meeste kaarten?

Met Halli Galli Party haal je een feestje in huis!

Aantal spelers 2 t/m 4
Leeftijd vanaf8 jaar
Gemiddelde speeltijd 15 minuten
Hamsteren kaartspel

9,50 Eur

Hamsteren Kaartspel

In dit listige, tactische kaartspel probeer je gelijke hamsters te verzamelen en op het juiste moment te spelen. Als je aan de beurt bent, pak je een rij kaarten of speel je een set kaarten. Maar pas op, want heeft een andere speler al hamsters in dezelfde kleur liggen, dan mogen deze niet worden gespeeld. En, speel je een set, dan verliest de speler met de meeste handkaarten er een aantal. Dat voorkomt dat spelers heel veel kaarten gaan sparen.

Met alleen het spelen van kaarten ben je er echter nog niet. Pas als je jouw stapel gespeelde kaarten omdraait, scoor je er punten voor. Wie hamstert de meeste punten?

Hamsteren is een eenvoudig kaartspel met veel mogelijkheden om de andere spelers dwars te zitten. Daarom is het geschikt voor families en als tussendoortje voor gevorderde spelers.

Aantal spelers  3 t/m 5
Leeftijd vanaf 8 jaar
Gemiddelde speeltijd 20 minuten
Kniffel kaartspel

9,50 Eur

Kniffel Kaartspel

Het klassieke dobbelspel nu als kaartspel.

De spelers proberen om zo snel mogelijk hoge totalen of speciale combinaties, zoals Full House en Kleine straat, te verzamelen. Wie als eerste alle opdrachten heeft vervuld, beëindigt het spel. De spelers moeten daarbij steeds kiezen of ze extra kaarten trekken en minpunten op de koop toe nemen, of dat ze zonder extra kaarten uitkomen en zo minpunten vermijden. Wie aan het einde van het spel de meeste punten heeft wint.

Aantal spelers 2 t/m 5
Leeftijd vanaf 8 jaar
Gemiddelde speeltijd 20 minuten

Kakkerlakkendans kaartspel

11,50 Eur

Kakkerlakkendans Kaartspel

Dynamische variant op de Kakkerlakkensalade-serie.

Speel steeds een danskaart en voer de betreffende beweging uit en benoem deze tegelijkertijd. Omdat kakkerlakken er interessante danssoorten op nahouden, zijn gekke situaties eerder regel dan uitzondering!

Maar let op: 2 dezelfde dansen na elkaar mogen niet en taboekaarten maken het er ook niet eenvoudiger op. Wie aarzelt of een fout maakt, moet alle kaarten nemen, dus scherpte is geboden. Hou jij je hoofd koel?

Kakkerlakkendans geeft een extra dimensie aan het spelmechanisme van Kakkerlakkensalade en Kakkerlakkensoep.

Aantal spelers 2 t/m 6
Leeftijd vanaf 6 jaar
Gemiddelde speeltijd 10 minuten
Kakkerlakkensalade kaartspel

11,50 Eur

Kakkerlakkensalade Kaartspel

De spelers stellen zo snel mogelijk een salade samen, waarbij ze één voor één groentekaarten afleggen en deze op de juiste manier benoemen. Elke aarzeling of elk ander geluid is fataal. Blijf geconcentreerd, want versproken is versproken!
In dit hilarische spel voor het hele gezin is het zaak om goed in de gaten te houden welke kaart als laatste gelegd is, welke kaart als laatste gezegd is en welke kaarten taboe zijn. De spelregels zijn supereenvoudig, waardoor iedereen mee kan doen.
Uitstekend te combineren met Kakkerlakkensoep!

Aantal spelers 2 t/m 6
Leeftijd vanaf 6 jaar
Gemiddelde speeltijd 10 minuten

Kakkerlakkensoep kaartspel

11,50 Eur

Kakkerlakkensoep Kaartspel

Variant op het chaotische concentratiespel Kakkerlakkensalade.
De spelers stellen zo snel mogelijk een soep samen, waarbij ze één voor één groentekaarten afleggen en deze op de juiste manier benoemen of slurpen. Elke aarzeling of elk ander geluid is fataal. Blijf geconcentreerd, want versproken is
versproken!
In dit hilarische spel voor het hele gezin is het zaak om goed in de gaten te houden welke kaart als laatste gelegd is, welke kaart als laatste gezegd is en bij welke kaarten geslurpt moet worden.
Zelfstandig spel, maar ook uitstekend te combineren met Kakkerlakkensalade!

Aantal spelers 2 t/m 6
Leeftijd vanaf  6 jaar
Gemiddelde speeltijd 10 minuten

Ligretto kaartspel

9,95 Eur

Ligretto blauw Kaartspel

In het superpopulaire kaartspel Ligretto proberen de spelers zo snel mogelijk van hun kaarten af te komen. Iedereen speelt tegelijk, waardoor hilarische situaties ontstaan. Ligretto is verkrijgbaar in 3 verschillende kleuren. Deze zijn met elkaar te combineren, waardoor er liefst 12 mensen mee kunnen doen. Het basisspel is echter geschikt voor 2 tot 4 spelers.

Aantal spelers 2 t/m 4
Leeftijd vanaf  6 jaar
Gemiddelde speeltijd- minuten
List&Bedrog kaartspel

12,95 Eur

List en Bedrog Kaartspel

Luchtig tactisch blufspel

In dit kaartspel vol intrige krijg je 4 karakterkaarten waarvan je er één aan je linker- en één aan je rechterbuurman geeft. Zo heeft iedereen al wat informatie over zijn buren.

Eén voor één spelen de spelers nu hun kaarten, met wel klinkende namen als de "Beul", de "Heilige" of de "Intrigant", met als doel om aan het einde van de ronde felbegeerde invloed te verkrijgen. Elke kaart heeft zijn eigen functie en kan slachtoffer worden van een aanval van een andere kaart. Of juist zelf een andere kaart aanvallen. En alleen karakterkaarten die de ronde "overleven", leveren invloedsfiches op!

List & Bedrog is een spel in de trant van Love Letter, maar heeft meer tactische diepgang dan zijn eenvoudigere voorganger!

Aantal spelers 3 t/m 4
Leeftijd vanaf 12 jaar
Gemiddelde speeltijd 30 minuten
Love Letter kaartspel

9,50 Eur

Love Letter Kaartspel

Kort, tactisch blufspelletje met maar 16 kaarten. Dit vlotte spelletje was één van de hits op de spellenbeurs te Essen in 2012.

De spelers proberen hun liefdesbrief bij de prinses te krijgen en hebben daar de hulp van het behulpzame personeel bij nodig. Iedere speler krijgt 1 kaart met een personage, die een speciale eigenschap heeft. Wie aan de beurt is, trekt 1 kaart en speelt 1 kaart. Wie als laatste over is of aan het einde van het spel het personage heeft dat het dichtstbij de prinses staat, wint het spel.

Aantal spelers  2 t/m 4
Leeftijd vanaf 10 jaar
Gemiddelde speeltijd 20 minuten

Machiavelli kaartspel

13,95 Eur

Machiavelli Kaartspel

Dit grootse kaartspel gaat over het bouwen en uitbreiden van stadsstaten. Iedere speler wil als eerste acht gebouwen bezitten. De bouw ervan betalen ze in dukaten.
Het unieke van dit populaire spel zit hem niet in het bouwen, maar in de karakters waarvan de spelers gebruik maken.
Iedere ronde worden deze figuren, met een uniek systeem een voor een door de spelers gekozen. Niet de spelers, maar de karakters worden in volgorde afgeroepen en doen hun werk. Moordenaar, predikant, koning, dief… De spelers proberen iedere beurt opnieuw te raden wie welke rol heeft, en daarop te anticiperen…

Aantal spelers 2 t/m 7
Leeftijd vanaf 10 jaar
Gemiddelde speeltijd 60 minuten

Machiavelli Donkere Landen kaartspel

12,50 Eur

Machiavelli: De Donkere Landen Kaartspel

Machiavelli: de Donkere Landen introduceert diverse nieuwe karakters waaronder bezweerders, aflaatpredikers en intriganten in de wereld van Machiavelli! De spelers
kiezen voor elk spel 9 karakters uit de in totaal 18 oude en nieuwe karakterkaarten.
Daarnaast zijn er een aantal nieuwe gebouwen, zoals bijvoorbeeld het Casino, die aan het einde van het spel overwinningspunten oplevert voor het goud dat een speler bezit. De speler met de "Troonzaal" ontvangt elke keer, dat de houten koning van eigenaar wisselt, een goudstuk van de bank. Een speler met het "Park", die aan het einde van zijn beurt geen kaarten meer in de hand heeft, mag 2 kaarten van de stapel trekken.


Aantal spelers 2 t/m 8
Leeftijd vanaf 10 jaar
Gemiddelde speeltijd 60 minuten
Metropolis kaartspel

9,50 Eur

Metropolis Kaartspel

Uitdagend kaartspel met relatief eenvoudige spelregels.

De kaarten zijn zowel gebouwen als betaalmiddel. Elke ronde bouwen de spelers 1 gebouw uit hun hand en betalen de kosten in andere handkaarten. Elk gebouw levert inkomsten op in kaarten en/of punten. Langzaam maar zeker ontstaat zo voor iedere speler een stad. Wie aan het einde van het spel de meeste punten met zijn gebouwen heeft gescoord, is de winnaar.

Metropolis duurt maar 20 minuten en is daardoor ideaal voor tussendoor.

Aantal spelers  2t/m 5
Leeftijd vanaf 10 jaar
Gemiddelde speeltijd 20 minuten

Nosferatu kaartspel

12,95 Eur

Nosferatu Kaartspel

Spannend, interactief rollenkaartspel met vampiersthema

Eén van jullie is Renfield, die het samen met de door hem in het geheim aangewezen vampier tegen een legertje vampierjagers opneemt. Het vampiersteam probeert zo snel mogelijk 5 bijtkaarten te spelen, terwijl de jagers proberen om de vampier te ontmaskeren en bij zonsopgang te steken. De jagers kunnen ook winnen door 5 rituelen uit te voeren.

Nosferatu is een sfeervol en gezellig kaartspel voor mensen met stalen zenuwen!Spannend, interactief rollenkaartspel met vampiersthema


Aantal spelers 5 t/m 8
Leeftijd vanaf 10 jaar
Gemiddelde speeltijd 20 minuten
Olympicards kaartspel

12,95 Eur

Olympicards Kaartspel

Kaartspel over de Olympische Spelen. De spelers nemen aan 9 disciplines deel, die in willekeurige volgorde op het programma staan. Elke discipline heeft zijn eigen voorwaarden voor het spelen van kaarten. De winnaars krijgen prijzen, de verliezers nieuwe kaarten. Wie wint de meeste gouden medailles?

De spelregels van dit kaartspel zijn zeer eenvoudig. Het spelsysteem zorgt ervoor dat zowel uit de losse pols spelen als tactisch vernuft tot de winst kan leiden. Spelers die snel prijzen winnen, krijgen minder kaarten voor de volgende ronden. Zo blijft het altijd spannend tot het einde.     

Aantal spelers  2 t/m 7
Leeftijd vanaf 6 jaar
Gemiddelde speeltijd 20 minuten
    
Party Animals kaartspel

9,50 Eur

Party Animals Kaartspel

De dieren organiseren een feest en spelen een kaartspelletje. Ieder dier communiceert op zijn eigen wijze. Om beurten draait het dierengezelschap een kaart om. Bij twee gelijke kaarten imiteren de dieren zo snel mogelijk elkaars dierengeluid tot hilariteit van de anderen. Plotseling knorren de konijnen en grommen de eenden. De leeuw mauwt, terwijl de slang hinnikt. Welk dier is het meest veelzijdig in Party Animals?
In Party Animals moeten de spelers niet alleen onthouden welke dieren de andere spelers voorstellen, ze moeten ook de bijbehorende geluiden kunnen reproduceren. Een hilarisch spel, waarin een goed geheugen prima van pas komt.

Aantal spelers 3 t/m 5
Leeftijd vanaf 10 jaar
Gemiddelde speeltijd 45 minuten

Pick a Dog kaartspel

10,50 Eur

Pick-a-Dog Kaartspel

In dit verslavende zoekspel krijgen jullie allemaal een startkaart en zoeken jullie tegelijk naar kaarten die hoogstens 1 verschil tonen met de kaart die bovenop jullie stapel ligt. Zo zijn er kleine en grote honden, honden met 1 of 2 poten, en honden met of zonder popcorn. Denk je dat er geen kaart meer ligt die je kunt pakken, roep dan “Stop!”. Iedere speler die een correcte stapel heeft, mag deze als punten houden. Wie een fout maakt, is zijn hele stapel kwijt! Wie heeft aan het einde de meeste kaarten?

Pick-a-Dog is uitstekend met Pick-a-Pig te combineren.

Aantal spelers1 t/m 5
Leeftijd vanaf8 jaar
Gemiddelde speeltijd15 minuten
Pck a Pig kaartspel

10,50 Eur

Pick-a-Pig Kaartspel

In dit verslavende zoekspel krijgen jullie allemaal een startkaart en zoeken jullie tegelijk naar kaarten die hoogstens 1 verschil tonen met de kaart die bovenop jullie stapel ligt. Zo zijn er kleine en grote biggen, biggen met 1 of 2 poten, en biggen met of zonder popcorn. Denk je dat er geen kaart meer ligt die je kunt pakken, roep dan “Stop!”. Iedere speler die een correcte stapel heeft, mag deze als punten houden. Wie een fout maakt, is zijn hele stapel kwijt! Wie heeft aan het einde de meeste kaarten?

Pick-a-Pig is uitstekend met Pick-a-Dog te combineren.

Aantal spelers 1 t/m 5
Leeftijd vanaf 8 jaar
Gemiddelde speeltijd 15 minuten
Piraten Bridge

9,50 Eur

Piraten Bridge Kaartspel

Spannend slagenspel over piraten..

De strijd der piraten verloopt over 10 ronden. In elke ronde geeft iedere speler aan hoeveel slagen hij in deze ronde wil winnen. En daarna probeert iedereen zijn voorspelling precies te halen… Wie teveel of te weinig slagen haalt, verliest roem en aanzien. Het kan lucratief zijn om 0 slagen te voorspellen, maar dit brengt ook veel risico's met zich mee … Wie wint de meeste punten?

Aantal spelers 2 t/m 6
Leeftijd vanaf 8 jaar
Gemiddelde speeltijd 30 minuten
Pissebedden kaartspel

10,50 Eur

Pissebedden Kaartspel

Vrolijk en chaotisch partyspel

Een steeds wisselende spelleider trommelt en klapt een code, waarop jullie moeten raden welk dier hij bedoelt en hoeveel. Omdat de spelleider zelf de volgorde bepaalt waarin hij de code uitbeeldt, kan hij jullie of zichzelf in verwarring brengen. Wie wint de meeste kaarten?

Pissebedden is leuk voor alle doelgroepen en kan voor jongere kinderen zelfs educatief zijn!

Aantal spelers 3 t/m 6
Leeftijd vanaf 8 jaar
Gemiddelde speeltijd  15 minuten
Port Royal kaartspel

12,95 Eur

Port Royal

Vlot kaartspel vol risico en tactiek.

Verzamel gouden munten met behulp van allerlei verschillende schepen. Die worden één voor één van de gedekte stapel getrokken. Maar komt de tweede van een kleur op tafel te liggen, dan is je beurt voorbij! Verschillende karakters geven permanente voordelen tijdens het spel. Daarnaast leveren ze, net als expedities, overwinningspunten op, die naar de winst in Port Royal kunnen leiden.

In dit eenvoudige, tactische kaartspel moet je voortdurend kiezen tussen risico nemen of stoppen en met minder tevreden zijn. Zeer geschikt voor zowel families als gevorderde spelers.

Aantal spelers  2 t/m 5
Leeftijd vanaf 8 jaar
Gemiddelde speeltijd 20 minuten
Recycle kaartspel

9,50 Eur

Recycle

De spelers proberen flessen, blikjes, bekers en papier van elkaar te scheiden en in de recyclingfabriek tot bruikbaar materiaal te verwerken. Daarvoor krijgen ze geld. Helaas produceren ze tijdens het recyclingproces vaak teveel nieuw afval, dat ze vervolgens op soms illegale wijze moeten vernietigen. De speler die het meeste geld met zijn afval verdient, wint het spel.
Om beurten leggen de spelers kaarten bij een fabriek tot er genoeg liggen om verwerkt te worden. Deze speler krijgt de bovenste fabriekskaart, die geld waard is, en moet ook het geproduceerde afval in zijn hand nemen. Maar pas op, als je teveel afval in je hand hebt, levert dat strafpunten op!

Aantal spelers 3 t/m 5
Leeftijd vanaf 8 jaar
Gemiddelde speeltijd 30 minuten
Runner Up kaartspel

12,95 Eur

Runner Up Kaartspel

In dit originele en hectische racespel wil je deze keer niet eerste worden, maar tweede. In elke etappe speel je steeds 1 kaart en geeft die aan een speler naar keuze. De vijfde kaart moet je aan jezelf geven. Zo ga je steeds een aantal velden voor- of achteruit. Sta je aan het einde van een etappe tweede, dan krijg je plus- of minpunten afhankelijk van het veld waar je staat.

Na een aantal etappes is het spel afgelopen. Wie dan tweede staat, wint het spel!

Runner-Up is een eenvoudig kaartspel, dat toch voldoende tactische mogelijkheden biedt

Aantal spelers 2 t/m 6
Leeftijd vanaf 7 jaar
Gemiddelde speeltijd 20 minuten
Saboteur kaartspel

9,50 Eur

Saboteur Kaartspel

Een groep schatgravende dwergen hakt zijn weg door de harde rots van een massieve berg. Er zijn echte goudzoekers, maar ook saboteurs, die hen willen hinderen.
Beide groepen proberen hun odel te bereiken door elkaar te helpen, ook al kunnen ze alleen maar raden wie hun makkers zijn. Als de goudzoekers de schat vinden, worden ze rijkelijk beloond en krijgen de saboteurs niets. Maar als de schat niet wordt gevonden, winnen de saboteurs en krijgen de schatgravers niets!
Pas aan het einde van een ronde maken de spelers hun rollen bekend. Wie na drie ronden de meeste goudstukken heeft, wint

Aantal spelers  3 t/m 10
Leeftijd vanaf 8 jaar
Gemiddelde speeltijd 30 minuten
Saboteur uitbreiding kaartspel

9,50 Eur

Saboteur: De Uitbreiding Kaartspel

Uitbreiding op het populaire rollenkaartspel Saboteur. Het spel bevat nieuwe rollen en actie- en gangenkaarten. Zoals gebruikelijk zijn er de schatzoekende dwergen, maar ze zijn nu verdeeld in een groen en een blauw team. Maar deze keer zijn ze niet de enigen. Zo is er de chef, die wint als de goudzoekers winnen, maar altijd 1 goudstuk minder krijgt. De profiteur is helemaal een aparte. Hij wint altijd, maar moet het wel met 2 goudstukken minder doen. De geoloog daarentegen is helemaal niet in de schat geïnteresseerd. Hij zoekt liever naar waardevolle kristallen.

Met deze uitbreiding wordt Saboteur nog hectischer en spannender. Ideaal voor grote groepen tot 12 spelers

Aantal spelers   2 t/m 12
Leeftijd vanaf
 8 jaar
Gemiddelde speeltijd 30 minuten
Saboteur Duel kaartspel

9,50 Eur

Saboteur: Het duel Kaartspel

Zoek alleen of met z'n tweeën naar goud!

In deze opzichzelfstaande versie van het kaartspel Saboteur probeer je zoveel mogelijk goudstukken te verzamelen. Daarbij kun je van elkaars graafwerk profiteren of je eigen weg kiezen. Met sabotagekaarten en omkoopbare trollen kun je de andere speler lelijk hinderen.

En is er geen andere speler in de buurt? Dan kun je dit spannende kaartspel ook solo spelen!

Aantal spelers  1 t/m 2
Leeftijd vanaf 8 jaar
Gemiddelde speeltijd 30 minuten
Set Kaartspel

12,95 Eur

Set Kaartspel

Een remake van het populaire kaartspel, waarin de spelers razendsnel moeten combineren en reageren. Het nieuwe artwork maakt dat het spel een lust voor het oog is en de herziene spelregels zorgen ervoor dat de spelers binnen één minuut aan de gang zijn.

Er liggen 12 kaarten op tafel. Elke kaart heeft vier eigenschappen. Als je drie kaarten op tafel vindt waarvoor geldt dat de eigenschappen totaal verschillen of helemaal gelijk zijn, dan heb je een set te pakken. Die mag je pas pakken als je eerst "SET!" geroepen hebt. Maar dat proberen alle andere spelers natuurlijk ook. Zenuwslopend!

Aantal spelers              1 t/m 8
Leeftijd vanaf6 jaar
Gemiddelde speeltijd20 minuten
Stapelgekke Speedcups Kaartspel

14,95 Eur

Stapelgekke Speed Cups

Concentratie-, reactie- en behendigheidsspel voor het hele gezin. De spelers hebben ieder 5 bekers in verschillende kleuren voor zich. Ze draaien elke ronde een kaart om en zetten hun bekers daarna in de op de kaart aangegeven volgorde horizontaal of verticaal naast of op elkaar. Wie het eerst klaar is, drukt op de bel. Wie wint de meeste kaarten?

Aantal spelers              2 t/m 4
Leeftijd vanaf6 jaar
Gemiddelde speeltijd15 minuten
Stapelgekke Speedcups 2

9,95 Eur

Vlot reactie- en behendigheidsspel voor 2, maar met het basisspel te combineren!

In deze nieuwe editie van het populaire reactiespel Speed Cups nemen 2 spelers het tegen elkaar op. Ze moeten met hun 5 verschillende gekleurde bekers steeds de situaties op een omgedraaide kaart weergeven. In tegenstelling tot in het basisspel zijn de afbeeldingen niet alleen horizontaal en verticaal georiënteerd, maar er moeten ook verschillende stapels worden gemaakt.

Als Speed Cups 2 met het basisspel wordt gecombineerd, kunnen er maar liefst 6 spelers meedoen.

Aantal spelers             2 t/m 6
Leeftijd vanaf6 jaar
Gemiddelde speeltijd10 minuten
Take 5 kaartspel

9,50 Eur

Take 5 Kaartspel

Spannend kaartspel, waarin geluk, bluf en slim tellen centraal staan. Wie incasseert de minste strafpunten?

Het spel bevat 104 kaarten met verschillende waarden en strafpunten. Iedere speler krijgt er 10 en er liggen 4 kaarten open op tafel. Elke ronde legt iedereen een kaart gedekt voor zich neer en draaien deze tegelijkertijd om. Daarna leggen ze hun kaart aan de op tafel liggende kaarten aan, waarbij de speler met de laagste kaart begint, enzovoort. Wie de zesde kaart aan een rij moet leggen, moet de vijf kaarten van die rij als strafpunten nemen alvorens hij zijn kaart neerlegt. Wie na 10 ronden de minste strafpunten heeft, wint.

Take 5! is een ideaal spel voor grotere groepen mensen die een eenvoudig, snel spelletje willen spelen. Daarom is dit spel erg populair onder studenten en grotere families.  
  
Aantal spelers              2 t/m 10
Leeftijd vanaf10 jaar
Gemiddelde speeltijd45 minuten

Tarantul Tango kaartspel

10,50 Eur

Tarantula Tango Kaartspel

De spelers spelen steeds een dierenkaart en maken daarbij het juiste geluid. Wie een fout maakt, krijgt alle gespeelde kaarten. Wie blijft het langst geconcentreerd?

Aantal spelers              2 t/m 5
Leeftijd vanaf7 jaar
Gemiddelde speeltijd10 minuten
Love Letter kaartspel

4,50 Eur

Hoe handig zou het zijn als je je favoriete spelletje in je broek- of jaszak zou kunnen meenemen? Daarom brengen we Love Letter nu ook in miniformaat uit. De tin is zo groot als een pepermuntdoosje, waardoor je het spel overal kunt spelen. En, omdat er in totaal 4 van deze tins zijn uitgebracht, is het natuurlijk ook leuk om ze te verzamelen!

Hoe handig zou het zijn als je je favoriete spelletje in je broek- of jaszak zou kunnen meenemen? Daarom brengen we Love Letter nu ook in miniformaat uit. De tin is zo groot als een pepermuntdoosje, waardoor je het spel overal kunt spelen. En, omdat er in totaal 4 van deze tins zijn uitgebracht, is het natuurlijk ook leuk om ze te verzamelen!

Aantal spelers              2 t/m 4
Leeftijd vanaf10 jaar
Gemiddelde speeltijd20 minuten
Tiny Tin Regenwormen dobbelspel

4,50 Eur

Tiny Tins: Regenwormen

Hoe handig zou het zijn als je je favoriete spelletje in je broek- of jaszak zou kunnen meenemen? Daarom brengen we Regenwormen nu ook in miniformaat uit. De tin is zo groot als een pepermuntdoosje, waardoor je het spel overal kunt spelen. En, omdat er in totaal 4 van deze tins zijn uitgebracht, is het natuurlijk ook leuk om ze te verzamelen!

Aantal spelers               2 t/m 7
Leeftijd vanaf8 jaar
Gemiddelde speeltijd20 minuten
Tin Tin Set Kaartspel

4,50 Eur

Tiny Tins: Set

Hoe handig zou het zijn als je je favoriete spelletje in je broek- of jaszak zou kunnen meenemen? Daarom brengen we SET nu ook in miniformaat uit. De tin is zo groot als een pepermuntdoosje, waardoor je het spel overal kunt spelen. En, omdat er in totaal 4 van deze tins zijn uitgebracht, is het natuurlijk ook leuk om ze te verzamelen!

Korte versie van SET! Bevat alleen gevulde kaarten voor een sneller spelverloop

Aantal spelers              1 t/m 8
Leeftijd vanaf6 jaar
Gemiddelde speeltijd20 minuten


Tiny Tin Gesjaakt kaartspel

4,50 Eur

Tiny Tins:Gesjaakt

Hoe handig zou het zijn als je je favoriete spelletje in je broek- of jaszak zou kunnen meenemen? Daarom brengen we SET nu ook in miniformaat uit. De tin is zo groot als een pepermuntdoosje, waardoor je het spel overal kunt spelen. En, omdat er in totaal 4 van deze tins zijn uitgebracht, is het natuurlijk ook leuk om ze te verzamelen!


Totem kaartspel

9,50 Eur

Totem Kaartspel

Elk jaar organiseren de Indianen een spannende wedstrijd. Wie bouwt de mooiste en hoogste totempalen? Elke ronde kies je drie kaarten, waarmee je de beste totempalen probeert binnen te halen. Maar pas op, de andere spelers kunnen die zo voor je neus wegkapen.

Iedere speler krijgt 21 kaarten, die hij over 7 ronden verdeelt. Met totem- en krijgerkaarten bouwt hij aan totempalen, met squaw- en topkaarten maakt hij ze af. Wie een totempaal afmaakt, mag deze voor zich neerleggen. Elke kaart in de paal is het erop aangegeven aantal punten waard. Wie aan het einde van het spel de meeste punten heeft, wint het spel.

Aantal spelers              3 t/m 5
Leeftijd vanaf8 jaar
Gemiddelde speeltijd15 minuten
Valse Mottten kaartspel

10,50 Eur

Valse Motten Kaartspel

Prijswinnend kaartspel van de kinderen van topauteurs Inka en Markus Brand.
Eindelijk een spel waarin je mag, nee moet, valsspelen om te winnen.
De spelers leggen kaarten volgens bepaalde spelregels af, maar proberen door vals te spelen sneller van hun kaarten af te komen. Eén van de spelers is echter de bewakingskever. Als die een speler betrapt, moet de dader zijn kaarten weer terugnemen en er extra bijpakken. Wie is als eerste zijn kaarten kwijt?

Valse Motten haakt creatief in op de behoefte van mensen om een loopje met de spelregels te nemen.

Aantal spelers              3 t/m 5
Leeftijd vanaf7 jaar
Gemiddelde speeltijd20 minuten
Wie is de Ezel Kaartspel

9,50 Eur

Wie is de ezel? Kaartspel

Wie is het meest succesvol in zijn leven en wie het minst? Dit is een belangrijke vraag die gelijk in het begin van het spel 'Wie is de Ezel?' beantwoord moet worden. De toon voor het spel is hiermee gelijk gezet. Het doel van het spel is duidelijk: Voorkom dat jij de ezel wordt!
Wie is de Ezel? is een spel dat zowel met een klein aantal spelers als met een grote groep gespeeeld kan worden. De spelers proberen zo snel mogelijk al hun kaarten weg te spelen. De speler die dit als eerste doet beëindigt het spel.
De kaarten die de medespelers op dat moment op handen hebben leveren strafpunten op. De kaart waar je ieder geval vanaf moet zien te komen is de Ezel-kaart.

Aantal spelers              3 t/m 12
Leeftijd vanaf8 jaar
Gemiddelde speeltijd30 minuten
Wizard kaartspel

9,50 Eur

Wizard Kaartspel

Fascinerend kaartspel voor families én veelspelers!

In dit spannende spel krijgt iedere speler steeds 1 kaart meer. Elke ronde moeten de spelers voorspellen hoeveel slagen ze maken. Een juiste voorspelling levert punten op, een verkeerde minpunten. De speler die aan het einde van het spel de meeste punten heeft wint.

Wizard is al ruim 20 jaar lang één van de best verkopende kaartspellen in Duitsland, er worden zelfs Wereldkampioenschappen in georganiseerd. Door de combinatie van eenvoud en diepgang is dit enerverende kaartspel populair bij jong en oud!

Aantal spelers             3 t/m 6
Leeftijd vanaf10 jaar
Gemiddelde speeltijd45 minuten
Chicago Poker Kaartspel

13,95 Eur

Chicago Poker Kaartspel

In 1920 ontstond in de Verenigde Staten een omvangrijk illegaal circuit dat werd gecontroleerd door Italiaanse immigranten. Zij
waren de grondleggers van de beruchte Maffia en smokkelden op grote schaal gedistilleerde drank uit Canada. De drank werd met enorme winsten illegaal aan de man gebracht in ogenschijnlijk onschuldige gelegenheden, die speak-easies werden genoemd. Chicago was door zijn ligging de belangrijkste smokkelstad.

De spelers kruipen in dit spel in de huid van beruchte maffiosi als Al Capone, Dutch Schultz en Bugsy Malone. Door middel van het leggen
van pokercombinaties proberen ze speak-easies over te nemen. Het gaat vooral om kroegen, Jazzclubs, illegale brouwerijen en goktenten.
De speler die als eerste drie dezelfde, vier verschillende of vijf willekeurige speak-easies controleert, wint het spel.


Aantal spelers             2 t/m 6
Leeftijd vanaf10 jaar
Gemiddelde speeltijd45 minuten
Havana

28,95 Eur

Havana Kaartspel

Spannend kaartspel, dat in één adem kan worden genoemd met het populaire Machiavelli. De spelers hebben allemaal een set actiekaarten, waarvan ze er per ronde twee spelen. Deze kaarten bepalen niet alleen welke acties ze kunnen uitvoeren, maar ook de volgorde waarin de spelers aan de beurt zijn. Zo kunnen ze bouwmateriaal of geld pakken, gebouwen bouwen, andere spelers bestelen of zich daar juist tegen beschermen.

De spelregels zijn vrij eenvoudig, waardoor het spel niet alleen voor veelspelers geschikt is. Ook families met kinderen kunnen veel plezier aan dit spel beleven, vooral omdat de spelers elkaar regelmatig dwars kunnen zitten.  

Aantal spelers               2 t/m 4
Leeftijd vanaf10 jaar
Gemiddelde speeltijd45 minutenMimiq Kaartspel

9,95 Eur

Mimiq Kaartspel

Grappig en leerzaam spel voor kinderen en hun ouders.

Vraag kaarten aan elkaar door gekke gezichten te trekken. Heeft iemand een gevraagde kaart niet, dan steekt hij zijn tong uit. Wie de meeste setjes heeft verzameld, wint dit knotsgekke spel.

In dit hilarische spel leren kinderen op een speelse manier gezichtsuitdrukkingen te maken, te benoemen en te gebruiken. Door de beperkte speelduur al voor heel jonge kinderen geschikt!

Deze nieuwe versie heeft compleet nieuw artwork!

Aantal spelers             2 t/m 6
Leeftijd vanaf4 jaar
Gemiddelde speeltijd15 minuten
OMG - O mijn goederen! Kaartspel

12,95 Eur

OMG - O mijn goederen! Kaartspel

Vlot maar uitdagend kaartspel voor gezinnen met oudere kinderen en veelspelers!

Kruip in de huid van ambachtslieden, die gereedschap, vaten, ijzer, glas en vele andere goederen produceren. Wie het efficiëntst van zijn productieketen gebruik maakt, ontvangt de meeste overwinningspunten en wint het spel.

Probeer grondstoffen in je hand te verzamelen of via het marktaanbod te verkrijgen. Zo kun je één van je gebouwen laten produceren. Lukt het je om het productieproces met extra goederen en grondstoffen te ondersteunen, dan produceert het gebouw meer met alle voordelen van dien.

O mijn Goederen! is een vlot kaartspel, dat door de tactische en speculatieve mogelijkheden veel uitdaging biedt!

Aantal spelers             2 t/m 4
Leeftijd vanaf10 jaar
Gemiddelde speeltijd30 minuten
Pak die zak! Kaartspel

13,95 Eur

Pak die zak! Kaartspel

In dit eenvoudige kaartspelletje spelen en rekenen alle spelers tegelijkertijd. Je moet steeds zo snel mogelijk uitrekenen of de omgedraaide kaart al dan niet in één van de 4 rijen kan worden gelegd. Denk je dat de kaart past, pak dan zo snel mogelijk de zak, die midden op tafel staat. Klopt het, dan win je alle kaarten uit die rij. Maar heb je het mis, dan moet je een gewonnen kaart inleveren. Omdat het doelgetal aan het begin van elk spel opnieuw wordt bepaald, is geen partij hetzelfde.

Aantal spelers             2 t/m 5
Leeftijd vanaf8 jaar
Gemiddelde speeltijd15 minuten
Qwirkle Cards Kaartspel

9,50 Eur

Qwirkle Cards Kaartspel

Vlot kaartspel met 6 symbolen in 6 kleuren. Gebaseerd op het populaire en veelbekroonde legspel Qwirkle!

Scoor Qwirkles door kaarten te combineren en te ruilen. Vorm series van gelijke symbolen of kleuren en leg kaarten bij eigen of andermans series aan. Je scoort echter pas als je een serie van 6, een Qwirkle, compleet maakt. Om Qwirkle Cards te winnen heb je wat tactiek en een vleugje geluk nodig!


Aantal spelers             2 t/m 4
Leeftijd vanaf8 jaar
Gemiddelde speeltijd20 minuten
Vrijdag Kaartspel

12,95 Eur

Vrijdag Kaartspel

"Vrijdag" is een avontuur voor 1 speler.

De speler stelt Vrijdag voor en probeert Robinson door het spel heen te leiden. Hij komt verschillende bedreigingen tegen, die hij zal moeten bestrijden. Aan het begin van het spel is Robinson alleen nog niet zo handig. Tijdens het spel verbetert hij Robinsons vaardigheden en wijsheid, zodat hij ook van grotere gevaren kan winnen. Helaas wordt Robinson wel steeds ouder, waardoor hij weer trager en onhandiger wordt. De enige manier om het eiland levend te verlaten is het winnen van 2 beresterke piraten.

Vrijdag is een uniek spel, dat de speler steeds weer voor verrassende keuzes stelt. Hij zal merken dat er oneindig veel mogelijkheden zijn om de hindernissen op zijn weg aan te pakken. Door de verschillende moeilijkheidsgradaties is het spel geschikt voor verschillende leeftijdscategorieën.


Aantal spelers              1 t/m 1
Leeftijd vanaf10 jaar
Gemiddelde speeltijd25 minuten